Защо мебели по поръчка ?

 

Мебели по поръчка

Няколко съвета защо да изберем мебели по поръчка при обзавеждането на нашето жилище

Ако скоро сте си купили нов дом, със сигурност бихте искали да го обзаведете с красиви мебели. Можете да купите готово обзавеждане или да изберете мебели по поръчка, които ще ви помогнат да създадете един напълно различен дом. Ако имате голямо въображение, можете сами да създадете дизайна на своите мебели или пък да изберете определен стил от каталога на производителя. Предимството при избора на мебелите по поръчка е, че освен стила на вашите мебели, ще може да изберете материала, цвета, големината и други детайли от външния вид на мебелировката, което доста ще ви улесни в изграждането на един стилен интериор.

Мебелите по поръчка са особено подходящи за малките жилище, където е абсолютно наложително да се използва всяка ниша. Освен че ще използвате по оптимален начин пространството в своя дом, мебелите по поръчка ще паснат идеално на размерите на вашите помещения. Независимо дали поръчвате легло, диван или маса, ще бъдете сигурни, че те няма да са прекалено малки или прекалено големи.

При серийното производство на готови мебели, често пъти количеството е за сметка на качеството. Производителите създават един привлекателен краен продукт, без да изпипват малките детайли, което не е така при мебелите по поръчка. Мебелите по поръчка се изработват с голяма прецизност, според изискванията на клиента и с внимание към детайла на всеки един етап от производството.

При готовите мебели се използват евтини материали, с цел да се понижи крайната цена на продукта. Мебелите по поръчка се правят от доста по-качествени материали и вследствие на това са по-здрави и с по-дълъг живот – единствената поддръжка, която изискват са почистване и полиране. Инвестицията в мебели по поръчка е инвестиция във функционалността и здравината на вашето обзавеждане и определено си струва да бъде направена.

В днешно време на пазара има голям брой производители на мебели по поръчка. Бъдете внимателни когато избирате фирмата, която ще изработи обзавеждането на вашия дом. Вижте по-долу галерия от някои от нашите мебели по поръчка.